Om Bruunsgarage

Hej og velkommen til.

Jeg hedder Mads Bruun, obruunsgarage mads og f-16g er manden bag bruunsgarage.dk. Jeg har i de sidste 27 år været fuldstændig og aldeles bidt af teknik og specielt biler og har i alle disse år samlet en hel del viden.

Det meste af den viden er selvfølgelig ubrugelig, men heldigvis rammer jeg til tider også noget nyttigt.

Jeg er ansat ved Fighter Wing Skrydstrup som klarmelder/flymekaniker, og arbejer i hangaren på F-16 i Eskadrilie 727.

Jeg er pt. ved, at læse videre til maskiningeniør på SDU, så her får jeg for alvor sat min tekniske viden på prøve.

Jeg er gift med meget skønne(og meget forstående) Maj Wismann, Maj er online ninja og indehaver af websexolog.dk

Maj har Emil på 18 år, der er også er bidt den digitale verden og er i lære hos Danfoss som datatekniker.

Sammen har vi Alfred på 6 år, der går i skole og i garagen med sin far, Han speciale er mest monstertrucks, spiderman og huler.

Drengene på knallert

På Bruunsgarage.dk finder du de projekter, jeg udfører i mit hobbyværksted. Jeg vil med bruunsgarage.dk prøve at illustrere og beskrive de trin, der skal til for at få dine projekter til at lykkedes. Og forhåbentlig hjælpe dig videre til næste niveau i dine projekter.

Mit mål med siden er at inspirere og levere materiale, der vil kunne hjælpe dig som læser til at prøve nye ting af og finde nye måder at løse de problemer, du kunne komme til at stå i.

bruunsgarage mads og maskinen

De projekter, jeg beskriver, er på ingen måde nogen facitliste, og der er millionvis af andre og måske bedre måder at løse tingene på. Men jeg vil prøve at give mit bedste bud på løsninger, med den faglige baggrund jeg har, og hvad jeg ellers kan trække af viden ud af mine venner og kollegaer.

Du er altid velkommen til at efterlade en kommentar og dele dine vinkler på de projekter jeg beskriver i bloggen.

Tag det du kan bruge, og gør hvad du vil med resten. Mit mål er bare at prøve nogle fede ting af og samtidig stræbe efter at opnå en kvalitet, jeg kan stå inden for.

Rigtig god fornøjelse

/Mads