Egentligt er jeg ikke stor fan af store biltræf…

Jeg kommer altid hjem med oplevelsen af, at have set en masse biler uden virkelig at have set dem…

Det er det samme dilemma, hver gang jeg besøger et biltræf.

Havde oplevelsen været større, hvis der blot havde været én bil, som man så til gengæld lærte ALT om?

 

Zenvo ved Auto Show Denmark 2017

 

Et godt eksempel er denne Zenvo, der møder en ved indgangen til Auto Show Denmark 2017.

Der er time efter time af spændende fortællinger om teknik, iværksætteri, forhindringer og ildebrand 😉

 

Men hvorfor tager jeg så alligevel afsted til disse biltræf? Jeg ser gang på gang mig selv stå til disse træf og se bilerne suse forbi min bevidsthed og kun give, hver bil få sekunders opmærksomhed inden jeg er videre til den næste.

 

Jagtvogn på Auto Show Denmark 2017

 

Jo…

Jeg tager sjældent afsted alene…

I år har jeg igen, igen besøgt Strøjer samlingen… to gange faktisk, hvilket er et biltræf af dimensioner med en imponerende samling af sjældne og eksotiske biler. Første gang i år var med min bedste kammerat og anden gang havde jeg Alfred og min far med. Det var min fars første besøg ved Jørgen Strøger, hvilket gav anledning til MASSER af bilsnak, både før under og efter.

 

Så tager JEG til sådanne biltræf så er det pga. det sociale og IKKE pga. bilerne.

 

Alle biler på dagens biltræf kunne jeg have lært mere om ved, at  bruge få sekunder på google.!

I dag havde jeg min tro biltræf -følgesvend med… Alfred

Ud over at være indehaver af en ægge-farm og en micro maskinstation er Alfred 7år og elsker alt der larmer og laver røg. Så intet sted på planeten jorden, var mere Alfred-venligt i dag, end Odense Congres Center der i dagens anledning dannede rammer for Auto Show Denmark 2017

 

Supra Drift ved Auto Show Denmark 2017

 

Som sagt Alfred elsker alt, der larmer og giver røg, så der findes næppe et bedre match til disse interesser en drift! Og det var der masser af til dette biltræf!

 

Kø i Pitten ved Auto Show Denmark 2017

 

I Pitområdet kunne man komme helt tæt på kørene og se de vanvittige maskiner, hvis opfindsomme sammensætninger bla. indbefattede en Nissan Silvia med en Mercedes S600 V12-turbo motor(også samme motor der blev brugt i de forste Pagani Zondaer), en Mazda MX-5 med en LS V8- også med twin turbo og ikke mindst en noget anderledes indkøbsvogn…

 

Drift indkøbsvogn ved Auto Show Denmark 2017

 

Hovednavnet på dette biltræf var Mad Mike Whidditt fra New Zeeland. Mad Mike kører Formel drift og er en af verdens dygtigste drift kørere. I pit området kunne vi komme helt tæt på manden og maskinen.

 

Mad Mike Whidditt ved Auto Show Denmark 2017

 

Rad Bull hedder hans vanvittige maskine, der har en wankel-motor med 4 rotore… ja fire… prøv at slå den op! Hvor mange biler er der produceret med 4 rotor wankel motorer?

Svaret er INGEN!

Motoren er specieltbygget fra bunden til Rad Bull!        btw… tjek denne biltråd ud!

Nå ja og så har den selvfølgelig også to turboer… tror næsten det er et tema  🙂

 

Rad Bull 4-rotor på Auto Show Denmark 2017

 

Mad Mike gav den fuld gas på banen og var tydelig (selv om der var flere virkelig dygtige kørere) meget dygtigere. Mike kørte konstant med kun få centimeter til beton barrierer og skiftende retning og holdt en fart i bilen, der ikke blev matchet af andre!

 

Collage med Rad Bull ved Auto Show Denmark 2017

 

Indenfor i hallerne var der spækket med specielle biler. Der var noget for enhver smag!

Alt fra klassisk JDM  til Tyske Autobahn missiler var representerede og jeg må virkelig give min største ros til arrangørne, for det flotte line-up!

 

Collage fra udstillingen på Auto Show Denmark 2017

 

Var ærligt talt helt ør i hovedet da vi kørte hjem fra dagens biltræf… Ikke mindst på grund af tusindvis af spørgsmål der skulle besvares fra min lille følgesvend.

 

Dækrester på kasketten

 

Vi takker af for denne gang fra tilskuerrækkerne, hvor alfred står og ser drifterne fyrer den af…

Bemærk dækresterne på skyggen af kasketten… Ja vi var så tæt på!

 

/Mads

 

Røg på Auto Show Denmark 2017

 

Husk at følg Bruunsgarage på fjæsen og modtag opdateringer fra mine projekter, og se de seneste opdateringer fra bloggen.

Skriv dig op til nyhedsbrevet og modtag nyheder fra bruunsgarage! 

You have Successfully Subscribed!