Dette er første blogindlæg i rækken med ting jeg ser på nettet. I de næste mange episoder vil jeg  dele,  hvor jeg finder inspiration og ikke mindst, hvor jeg føler mig undervist.

PAS på!

Dette er en tidsrøver, da mange af siderne virkelig rummer mange kvaliteter der virkelig kan være svære at lægge fra sig igen.

Første del af denne serie indeholder en af mine største helte. Gunnarracing var noget af det første jeg begyndte at se på nettet om biler, og var virkelig min indgangsbillet til hele Classic Porsche-verdenen, og ikke mindst den metodiske tilgang til restaurerings-projekter.

 

Racing is life. Anything before or after is just waiting

 

Gunnar racing er for mig den hellige gral, og selv om indslagene på siden er ved at være gamle, og designet på hjemmesiden er lidt trist, indeholder siderne et sjældent indblik i hvordan racerbiler fra 50érne og frem ser ud inde under skindet.

Projektsiderne er fyldt med billeddokumentation af hver eneste komponent, og tit skriver Kevin om historien og teknikken bag disse fantastiske maskiner. Ofte involvere deres projekter omfattende arkeolog arbejde bare for at fastsætte hvilken bil
de restaurere, serinumre betyder en del når vi snakker tidligere Le Mans vindere eller tidligere Targa Florio deltagere.

Jeg vil påstå, at man ikke kan komme igennem alle projekterne på den side, uden bagefter at føle en særlig tilknytning til Porsche. Så fik jeg vidst også solgt den rigeligt, men jeg mener virkelig, at den er en af de mest inspirerende sider for os nostalgiske bilhoveder!

 

Hvis jeg nogensinde skulle komme til West palm beach i skal jeg uden tvivl et smut forbi!

 

Go´læselyst

/Mads

 

 

Her finder du Gunnar Racing:

 

Gunnar racing har også en Youtube kanal der er værd at følge. Blandt andet indeholder den en noget håndholdt video dokumentar om renoveringen af, hvad der viser sig at være, en meget berømt Porsche 917. Her ser man glimt af hvilke teknikker Porsche anvendte ”way back when”.

 

 

 

 

 

Skriv dig op til nyhedsbrevet og modtag nyheder fra bruunsgarage! 

You have Successfully Subscribed!